Meer dan 15 jaar
Zorg en aandacht voor audiovisueel

Hieronder geven we u een beeld van veel voorkomende audiovisuele (AV) oplossingen. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Bij Sinus zijn we sterk in maatwerk en custom specials. Welke AV-uitdaging u ook heeft, uw oplossing start met een inspirerend gesprek met onze audiovisuele professionals over uw mogelijkheden.

Waar kunnen we u mee helpen?
Ontdek de vele mogelijkheden en maak kennis met ons.

Spraak

Als u op een podium gepassioneerd een toespraak houdt, dan verdient u alle aandacht. Zaak dus dat u niet alleen wordt gehoord, uw publiek moet u ook 100% verstaan. Spreken is zilver, maar verstaan is goud. Bij Sinus Audiovisueel snappen we dat als geen ander. Spraakverstaanbaarheid is de basis geweest van Sinus Audiovisueel. Dit uit zich in onze werkzaamheden voor theaters, artiesten en presentatoren die succesvol gebruikmaken van onze audiovisuele diensten en apparatuur. Ook in boardrooms, sportaccommodaties, auditoria, theaters en bij live-events verbeteren we de spraakverstaanbaarheid en muzikale natuurgetrouwe weergave. Met Sinus Audiovisueel bent u altijd goed te verstaan.

Presentatie

Sinus Audiovisueel levert presentatiesystemen in alle soorten en maten, met de juiste technische ondersteuning. Helemaal afgestemd op uw budget, locatie en wensen. En uiteraard opgezet vanuit het juiste advies, strakke planning en een gespecificeerde begroting vooraf. Zo presenteert u altijd precies zoals u wilt en waar u wilt.

Naast standaardoplossingen, ontwikkelen we ook gebruiksvriendelijke speciale oplossingen in huis. De Sinus-mobile-flatscreen bijvoorbeeld, met een eenvoudige bediening en eventueel ingebouwde PC. Hiermee kunt u in iedere ruimte heel gemakkelijk en mooi uw verhaal doen. Zelfs zonder stroom en internet. Onze specials versterken én vergemakkelijken presentaties.

Bedieningsgemak

Al onze audiovisuele systemen zijn eenvoudig en intuïtief te bedienen.
Presentatietechniek is ons vak. Niet dat van u en uw collega’s. Daarom maken we onze systemen eenvoudig en intuïtief bedienbaar. Zelfs helemaal zonder knoppen! Onze presentatiesystemen zijn namelijk te bedienen met een tablet of smartphone. Makkelijker wordt het niet.

Touchscreens

Een groot touchscreen dat reageert op uw handbeweging, zo kunt u nu ook presenteren. Precies zoals u het al gewend bent op uw mobiel, maar dan groter. Dan bladert u voor uw publiek heel soepel op uw scherm naar de volgende slide of klikt u op een internetlinkje. Alles met een soepele handbeweging. En dat maakt indruk! Uiteraard werkt ons touchscreenscherm net zo eenvoudig en intuïtief als uw smart device. Dat is wat u van Sinus Audiovisueel mag verwachten; eenvoud met grote impact.

Conferencing

Het vergadersysteem van Sinus Audiovisueel maakt vergaderen een stuk effectiever en makkelijker. Zelfs als deelnemers aan een meeting geneigd zijn door elkaar te praten. Of grote verschillen in stemvolume kennen. Met het systeem en de opbouw van Sinus audiovisueel, kunt u rekenen op:

 • Perfecte verstaanbaarheid
 • Interruptie optie voor deelnemers & publiek
 • Opnamen voor notulen & documentatie
 • Maximalisatie van gelijktijdig aantal sprekers
 • Electronic voting
 • Automatische cameraregie
 • Distributie en streaming van beeld en geluid voor
  publiek op, rond en ver weg van locatie
 • Aankleding voor optimale akoestiek

Videoconferencing maakt de wereld een stuk kleiner
In een 24-uurs economie waarin grenzen vervagen, is het steeds belangrijker om altijd met klanten, collega’s en andere relaties te kunnen overleggen zonder daarbij de wereld over te moeten reizen. Maar mét de beleving dat u naast elkaar zit. Dat is videoconferencing. Sinus Audiovisueel verstaat z’n vak en garandeert een helder beeld en geluid waarbij u een overleg ervaart alsof u vlak naast elkaar zit.

De videoconferencing-oplossingen van Sinus Audiovisueel dragen bij aan een duurzame bedrijfsefficiency. Met minder reistijd, -kosten en co² -uitstoot. En met meer gemak.

Ervaar een keer de perfecte spraakverstaanbaarheid met de vergadertelefoons van Sinus Audiovisueel, die beschikken over high-definition geluid. Hier kan geen handsfree functie van een telefoon tegenop! U kunt het zelf proberen met ons demonstratietoestel.

Service

Sinus Audiovisueel staat garant voor uitstekende service. Vanaf het eerste ontwerp tot ver na de uitvoering kunt u rekenen op onze steun en service. Met een eigen hoogwaardige technische dienst en een team van kundige adviseurs en ontwerpers, is Sinus Audiovisueel een specialistisch audiovisueel bedrijf waarbij uw AV-project in capabele, ervaren en betrouwbare handen is. Een aantal servicediensten waar u op kunt rekenen:

 • Technische tekeningen op maat
 • Service & reparatie op locatie
 • 24-uurs technische dienst
 • Verhuurservice van materialen

Ook benieuwd naar wat we allemaal voor u kunnen doen?
Neem dan contact met ons op.