Diensten

Sinus audiovisueel, uw audiovisuele specialisten

De juiste aanpak, voor al uw audiovisuele uitdagingen

’t Zijn niet alleen de goede producten waarmee we werken die u het vertrouwen zulle geven. Het zijn vooral de gedegen kennis van zaken en een kundige aanpak door onze professionele medewerkers die u het beste leveren. Van advies tot service na levering. Zelfs de meest omvangrijke audio- en AV-systemen kennen voor ons geen geheimen. Hierdoor zijn we sterk in standaard leveringen en AV-oplossingen die speciaal voor u worden ontwikkeld, de zogenaamde custom specials.

Met welke AV-service, kunnen we u het beste ondersteunen?

Spraakverstaanbaarheid

“Huh, wat zegt ie nou?”
Spraakverstaanbaarheid is het toverwoord in onze branche. Niet volume of het bereik. Het gaat erom dat mensen u verstaan en niet alleen horen. Daarom kijken de specialisten verder dan alleen naar elektronische oplossingen. Stoffering, demping, de juiste afstelling van hoge en lage tonen… Het team van Sinus zorgt dat passionele toespraken echt binnenkomen bij het publiek.

Wij weten precies hoe een luidspreker en microfoon zich gedragen. Door onze kennis in elektro akoestiek heeft geen enkele ruimte of situatie voor ons geheimen. We meten nauwkeurig het direct en indirect geluid en stellen het audiosysteem daarop in. Wij creëren altijd optimale spraakverstaanbaarheid of perfecte muzikale klanken. Omdat we het kunnen. Én omdat we daarvan houden!

De basis van Sinus Audiovisueel ligt in het theater. De plek waar spraakverstaanbaarheid heel belangrijk is. Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam is één van onze tevreden cliënten waar we een high-tech audiosysteem hebben geïmplementeerd. Sinus Audiovisueel verzorgt ook het geluid voor bekende presentoren en cabaretiers.

Wilt u ook beter worden verstaan tijdens uw presentatie of optreden?

vrijblijvend advies aanvragen
sinus_av-speach

Met het geluid dat Sinus voor mij regelt, zijn mijn grappen al bij duizenden optredens goed verstaanbaar

Brigitte Kaandorp | Cabaretiere

Touchscreens

Slepen. Klikken. Noteren. Gewoon op ’t presentatiescherm.
Een groot presentatiescherm dat reageert op een soepele handbeweging, dat lijkt u vast wel wat… Vroeger was dat onbetaalbaar. Tegenwoordig valt het mee en is het zo’n beetje de norm geworden door het dagelijkse gebruik op telefoon of tablet. Bedienen zonder touchscreen is tegenwoordig zelfs ouderwets. Daarom maakt Sinus het gebruik heel toegankelijk. In termen van beschikbaarheid, installatie en kosten.

Met touch-technology, interactiviteit op een scherm door aanraking, maakt presenteren dynamischer en het past bij wat u gewend bent van een tablet. Maar dan veel groter. Met een soepele handbeweging bladert u naar de volgende slide of klinkt u een linkje aan. Uiteraard werkt het scherm eenvoudig en intuïtief. Precies zoals u van Sinus Audiovisueel mag verwachten.

Benieuwd naar onze presentatieschermen met touch-technology?

Vraag informatie aan

Presentatiesystemen

We presenteren u graag onze presentatiesystemen
Groot of klein. Huren of kopen. Tijdelijk of permanent. High tech of ouderwetse flipover…., Sinus levert u presentatiesystemen in alle soorten en maten. Dat moet ook wel, want iedere presentatie vraagt om een aparte aanpak. Van een teammeeting met een flip-over tot aan een presentatie voor een volle zaal. Sinus Audiovisueel heeft voor elke presentatie een passend presentatiesysteem.

Wilt u overleg over wat voor u het beste is, bel dan voor een vrijblijvend overleg met advies.

Ons team is sterk in maatwerk én standaard oplossingen. Hierdoor kunnen wij altijd een passend en scherp geprijsd voorstel doen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden binnen de ruimten. Daarna gaan wij aan de slag voor een passend voorstel dat veel verder gaat dan een prijsopgave.

Hoe wilt u presenteren?
We denken graag vrijblijvend met u mee

Neem contact met ons op

Het mobiele presentatiesysteem

Een oplossing halen we er alvast uit… de Sinus-mobiele-oplossing. De mobiele flat screen met bediening en ingebouwde PC is heel praktisch. Vooral als je op verschillende plekken in uw organisatie wilt presenteren.

Bedieningsgemak

Presentatietechniek in optima forma. Klik, klak en klaar
Ons vak is niet altijd makkelijk. Maar daar mag u niks van merken. Dus zijn al onze audiovisuele systemen draadloos en heel eenvoudig plus intuïtief te bedienen. Dat scheelt frustratie bij de gebruiker. En de facilitaire, of ICT mensen, worden minder vaak tot nooit ingeschakeld als een presentatie even niet lijkt te lukken.

PC’s sluit je voortaan met gemak aan, het scherm werkt altijd en presentaties –in welke vorm dan ook- zijn snel geladen. Dat geeft veel rust op het moment dat er toch wat spanning is bij aanvang van een optreden voor uw publiek.

Presentatietechniek mag niet uw sores zijn. Het is immers niet úw vak, maar wel dat van ons. Daarom maken we onze systemen zo eenvoudig en intuïtief mogelijk. Iedereen kan onze presentatiesystemen bedienen en alsnog gebruik maken van de beste technologieën die er beschikbaar zijn. Laat ons de ingewikkelde techniek regelen, dan hoeft u alleen op een knop te drukken. Nou ja, de zorg over de inhoud en het boeien van mensen blijft. Maar daar kunt u zich met de techniek van Sinus op concentreren.

Wij bieden oplossingen voor elk budget

Laat u vrijblijvend verrassen

Draadloos bedieningsgemak

Draden zijn ouderwets en werken beperkend tijdens een presentatie. Daarom doen wij alles draadloos. Al onze presentatiesystemen zijn gekoppeld aan WIFI. Dit kan uw eigen netwerk zijn of we nemen onze eigen WIFI-voorziening mee. Onze presentatiesystemen zijn te bedienen met computers, tablet en smartphones. Op die manier kunnen we snel aan de slag met een systeem dat uw presentatie perfect ondersteunt. Wat dat betreft maken we presentaties leuker én makkelijker!

Conferencing, vergaderen & telepresence

Vergaderen doet u samen. Maar om de beurt!
Heeft u een grote ruimte waarin u met meerdere mensen gaat vergaderen? Een raadzaal bijvoorbeeld. Of wilt u op afstand vergaderen met het gevoel bij elkaar te zitten? Sinus heeft altijd de juiste oplossing! We leveren, implementeren en onderhouden installaties waarmee iedereen een duidelijke stem heeft en keurig wacht met spreken tot de ander is uitgepraat.

De vergadersystemen van Sinus Audiovisueel maken het u en alle deelnemers aan een meeting gemakkelijk. Ons geavanceerde systeem biedt alles om u goed te ondersteunen. Door de microfoons is iedereen goed te verstaan, elektronisch stemmen is eenvoudig geïmplementeerd, aparte interruptieopties voegen we toe en als u dat wilt, kan de vergadering worden opgenomen. Dit zijn maar een paar mogelijkheden van ons vergadersysteem. We nodigen u graag uit om het vergadersysteem zelf te ervaren.

Zelf een keer ervaren hoe onze vergadersystemen werken?

Vraag een demonstratie aan

Telepresence is efficiënt, duurzaam en steeds voordeliger.

Met telepresence maakt u de wereld een stuk kleiner. U kunt immers vanuit de auto een meeting op kantoor bijwonen en uw stem laten horen. En werkt u internationaal of heeft u heeft u contacten in andere landen? Dan wordt reizen steeds minder belangrijk met de audiovisuele vergadermogelijkheden van Sinus.

Telepresence past helemaal in deze tijd. Want omdat reizen voor overleg geen issue meer is, werkt u veel efficiënter én groener! Bovendien is het een stuk voordeliger. En meetings op afstand zijn tegenwoordig net zo goed als fysiek bij elkaar, door het scherpe beeld en geluid.

Sinus zet met haar systemen een grote efficiëntieslag én u zet een stap richting duurzame bedrijfsvoering. De vergadertelefoons van Sinus Audiovisueel beschikken over high-definition beeld en geluid. Dit zorgt voor perfecte spraakverstaanbaarheid. Hier kan geen handsfree functie van een telefoon tegenop!

Service, ’t team waar je op rekenen kan

Altijd bereikbaar. Altijd gedreven.
Systemen moeten gewoon werken. En daar doen we alles voor. Maar soms werkt het niet zoals u dat wilt. Heeft u hulp nodig bij een tijdelijk event in het theater. Of heeft u misschien een tour waar audiovisuele hulp bij gewenst is. In die gevallen kunt u rekenen op het team dat graag de handen uit de mouwen steekt. Omdat we geloven dat je zo hoort samen te werken. Maar vooral omdat we van ons vak houden en gewoon mooie dingen willen doen!

Overigens, niet alleen hard werken is wat ons drijft. Ook tactische en operationele plannen maken, waarin een mix zit van nuchtere, goed betaalbare oplossingen en excellente systemen, is wat we leuk vinden. We zoeken altijd naar adviezen die passen bij uw bedrijf, opdracht en praktische mogelijkheden. Dat doen we al meer dan 30 jaar, dus vertrouw er maar op dat het goed komt.

Verder zijn we onderdeel van GSA Groep. Waardoor u ook op meer zaken kunt rekenen. Van verbouwen tot verhuizen. Van technische installaties tot uitzendkrachten om van uw project een succes te maken. GSA Groep is verrassend veelzijdig en betrokken.

Kunt u advies of ondersteuning gebruiken?

Neem contact op