Onderwijs

Audiovisuele oplossingen voor het onderwijs

Binnen 1 week uw school over op touchscreens?

Met onze expertise en kennis kunnen wij uw school en klaslokalen in korte tijd volledig ‘digitaal’ maken. Onze interactieve oplossingen zijn speciaal gericht op het onderwijs en zorgen ervoor dat u klaar bent voor de toekomst! Binnen één week kan uw school al volledig omgebouwd zijn, zonder dat het u extra zorgen oplevert.

Bekijk de oplossingen die voor uw school uitkomst kunnen bieden:

Interactieve whiteboards

De interactieve whiteboards van Promethean zijn de flagships onder de grote  touch monitors en speciaal ontwikkeld door en voor leerkrachten. Tijdens het ontwerpproces is er juist voor deze doelgroep gewerkt aan gebruikersvriendelijkheid en natuurlijke functionaliteit. De schermen bieden alle ingrediënten om boeiende lessen te geven!

Enkele voordelen:

 • Leerkrachten en leerlingen kunnen goed samenwerken dankzij de intuïtieve standaard Whiteboard-app
 • Het scherm kan aan grote aantallen smart devices gekoppeld worden, waardoor het werk van alle leerlingen op het scherm getoond en bewerkt kan worden
 • Maak en deel annotaties bij alle soorten content op elk scherm
 • Fysieke kabels zijn niet meer nodig
 • Snel beginnen met de les, doordat het scherm vanuit sluimerstand automatisch opstart zodra er beweging in de klas is
 • Helder en krachtig lokaal-vullende audioweergave
 • Diverse soorten bevestigingssystemen aan wand of op trolley beschikbaar
Active panel titanium

Remote learning

Remote Learning zit, min of meer noodgedwongen, helemaal in de lift. De meeste virtuele omgevingen die tegenwoordig op de markt zijn, ontberen echter één fundamentele feature: realtime betrokkenheid. Meestal zijn het eenrichtingskanalen, waarbij een variant van een online videoconferentiesysteem wordt gebruikt.

Dus hoe creëer je een virtuele leerervaring die studenten het gevoel geeft dat ze in de klas zitten, omringd door andere getalenteerde studenten? Met Barco weConnect Virtual Classroom is dit mogelijk! Lijkt dit u op het lijf geschreven, neem dan contact op voor meer informatie.

Remote learning

Online streaming van lessen

Ga online met je lessen met deze unieke bundel van een tracking camera en een streamer/recorder.

De Epiphan Pearl Mini is een hardware oplossing die alles in huis heeft wat een gebruiker nodig heeft om beelden te capturen, encoden, streamen en op te nemen. De Pearl Mini laat zich eenvoudig starten en stoppen via het ingebouwde touchscreen, maar is ook bedienbaar via een web-page of een optionele tablet interface.

Je hoeft je ondertussen geen zorgen te maken om de camera. De ADEA Auto Tracking Camera Pan-Tilt-Zoom camera houdt alles haarfijn in de smiezen en volgt automatisch daar waar u gaat.

Epiphan Pearl 0419

Sinus-AV geeft u de beste service

Als u voor ons kiest krijgt u niet alleen professionele apparatuur, maar ook nog eens de beste service:

 • Een kleine partij die direct aanspreekbaar is
 • We hanteren een strak prijsbeleid
 • Korte lijnen
 • We werken hard en snel
 • We doen alles om u te helpen

Wilt u meer weten? We komen graag langs

Neem vrijblijvend contact op

Webcams

De Konftel C20Ego is de perfecte oplossing voor videosamenwerking voor de leraar of leerling vanuit huis, waarbij de Konftel Cam20 4K-conferentiecamera en de briljante Konftel Ego-luidsprekerphone worden gecombineerd met OmniSound®-audiokwaliteit.

De Konftel C5055Wx is de ideale conferencing-set voor de leraar in de klas, met heldere scherpe beelden door de Konftel Cam50 PTZ-conferentiecamera en krachtige OmniSound®-geluidskwaliteit en uit te breiden met extra microfoons en speakers.

Alle systemen zijn super makkelijk aan te sluiten. Het kan niet fout gaan. Content sharing via de bijgeleverde Konftel hub. Alleen USB kabels benodigd. Geschikt voor Zoom, Teams, Google Meet, Webex en meer!

Webcams

Greenscreen-studio’s

Een eigen opnameruimte waar zowel docenten als leerlingen hun videopresentaties kunnen opnemen.

Voor green screens bent u bij Sinus AV aan het juiste adres. Of het nu gaat om een compact pop-up screen of een volledig ingerichte chroma-key-omgeving inclusief alle belichting: wij verzorgen het van a tot z, inclusief goed advies en de benodigde nazorg.

Een onderscheidende feature is dat al onze studio’s, van klein tot zeer groot, volledig mobiel zijn, waardoor ze niet aan één en ruimte gebonden zijn.

Portable greenscreen-studio pop-up set

Hulp nodig bij uw keuze?

De hierboven genoemde oplossingen zijn slechts een fractie van wat er mogelijk is. Wij denken graag met u mee om zo tot een prachtige digitale (leer)oplossing te komen.

Als u voor ons kiest krijgt u niet alleen professionele apparatuur, maar ook nog eens de beste service:

 • Wij zijn een wat kleinere enthousiaste club waar iedereen direct aanspreekbaar is
 • We hanteren een zeer strak prijsbeleid door onze lage overhead
 • Korte lijnen en efficiënte werkwijze in organisatie en uitvoering
 • We werken snel en nauwkeurig
 • We gaan voor onze klanten door het vuur

Benieuwd hoe wij uw school verder kunnen helpen?

Neem vrijblijvend contact op

Vul het contactformulier in en u hoort snel van ons

Een geslaagde samenwerking kan voortvloeien uit het invullen van een eenvoudig contactformulier. Wij reageren binnen 24 uur op uw vragen en wensen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.